31 Μαΐ 2015

Αν είσαι καρδιοπαθής ή υπέρβαρος σώσε την καρδιά σου με την δίαιτα από το Memorial Hospital

Diet from Memorial Hospital
Θαυματουργή Σούπα Καύσης Λίπους
Χρησιμοποιείται για υπέρβαρους καρδιοπαθείς ασθενείς προκειμένου να χάσουν γρήγορα βάρος.
Βασική Σούπα Καύσης Λίπους 
Υλικά
6 μεγάλα πράσινα κρεμμύδια
1 ή 2 κονσέρβες ντομάτας
1 μεγάλα λάχανο άσπρο
2 πράσινες πιπεριές
1 ματσάκι σέλινο ή σέλερι
1 πακέτο κρεμμυδόσουπα σε σκόνη
Εκτέλεση
Κόψτε τα λαχανικά σε μικρά έως μεσαία κομμάτια. Βάλτε τα στην κατσαρόλα και σκεπάστε τα με νερό. Βράστε τα για 10 λεπτά. Κατεβάστε την φωτιά και συνεχίστε το σιγοβράσιμο μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Αυτή η σούπα μπορεί να φαγωθεί οποτεδήποτε πεινάτε. Φάτε όσο πολύ θέλετε, οποτεδήποτε το θελήσετε. Η σούπα δεν προσθέτει θερμίδες. Όσο περισσότερο τρώτε τόσα περισσότερο χάνετε βάρος.
Νοστιμίστε με πιπέρι, μαϊντανό, ρίγανη, βασιλικό, 4 κύβους σούπας βοδινού, καυτή σάλτσα ταμπάσκο. 
Προσοχή
Εάν την τρώτε για απεριόριστες περιόδους, μόνη της, θα υποστείτε τις συνέπειες φτωχής διατροφής.
1η Μέρα: Οποιαδήποτε φρούτα πλην μπανάνας. Το καρπούζι έχει τις λιγότερες θερμίδες από τα περισσότερα φρούτα. Φάτε μόνο σούπα και φρούτα. Πίνετε μόνο τσάι, χωρίς ζάχαρη, χυμό μούρων άγλυκο ή νερό.
2η Μέρα: Οποιοδήποτε λαχανικό εκτός από φασόλια, αρακά ή καλαμπόκι. Φάτε λαχανικά μαζί με την σούπα. Κατά το δείπνο αυτής της ημέρας ανταμείψτε τον εαυτό σας με μια μεγάλη ψητή πατάτα με φυτικό βούτυρο. Μην φάτε καθόλου φρούτα αυτή την μέρα. 
3η Μέρα: Φάτε όση σούπα θέλετε και φρούτα. Μην φάτε ψητή πατάτα. Εάν τηρήσετε αυτή την δίαιτα για τρεις μέρες και δεν κάνετε παρασπονδίες θα χάσετε 2,3-3,2 κιλά. 
4η Μέρα: Μπανάνες, σούπα και άπαχο γάλα. Φάτε ως 3 μπανάνες και 3 ποτήρια γάλα και σούπα. 
5η Μέρα: Βοδινό και ντομάτες. Μπορείτε να φάτε 300-350 γραμμάρια βοδινό και μια κονσέρβα ντομάτας ή 6 φρέσκες ντομάτες αυτή την μέρα. Προσπαθήστε να πιείτε το ελάχιστο 5-3 ποτήρια νερό αυτή την ημέρα για να ξεπλύνετε το ουρικό οξύ από το σώμα σας. Φάτε σούπα τουλάχιστον μία φορά την ημέρα.
6η Μέρα: Βοδινό και λαχανικά. Μπορείτε να φάτε έως και 3 μπριζόλες εάν θέλετε, με λαχανικά (πράσινα φύλλα), αλλά όχι ψητή πατάτα. Φάτε τουλάχιστον μια φορά την ημέρα σούπα. 
7η Μέρα: Καφέ ρύζι, άγλυκο φρουτοχυμό και λαχανικά. Ξανα-φάτε όσο περισσότερο μπορείτε, σούπα τουλάχιστον μια φορά. Στο τέλος αυτής της εβδομάδας, εάν δεν έχετε κάνει παρασπονδίες, θα έχετε χάσει 4,5-7,5 κιλά. Εάν έχετε χάσει περισσότερα από 7 κιλά δια κόψτε την δίαιτα για 2 ημέρες μετά το πέρας αυτής της εβδομάδας και ξαναρχίστε την μετά. Αυτή η 7 μέρα τις δίαιτας μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσο συχνά το επιθυμείτε. Είναι γεγονός, εάν ακολουθηθεί σωστά, ότι θα καθαρίσει τον οργανισμό σας από τοξίνες και θα σας δώσει ένα αίσθημα ευεξίας όσο ποτέ άλλοτε.
Μετά από την 7 ήμερα θα αρχίσετε να αισθάνεστε ελαφρότερος/η κατά 4,5-7,5 κιλά έχοντας ταυτοχρόνως απόθεμα ενέργειας. Συνεχίστε το πρόγραμμα όσο χρονικό διάστημα το επιθυμείτε και αισθάνεστε τη διαφορά. Αυτή η δίαιτα είναι γρήγορη, είναι δίαιτα καύσης λιπών, και το μυστικό είναι ότι καίτε περισσότερες θερμίδες απ' αυτές που καταναλώνετε. Θα ξεπλύνει τον οργανισμό σας από τοξίνες και θα σας δώσει μια αίσθηση ευζωίας.
Αυτή η δίαιτα δεν επιτρέπει κανένα αλκοολούχο ποτό κατά την διάρκεια της, λόγο της καύσης λιπών στον οργανισμό σας. Σταματήστε την δίαιτα 24 ώρες πριν την πόση οποιουδήποτε αλκοολούχου ποτού. Επειδή όλοι οι οργανισμοί διαφέρουν, αυτή η δίαιτα θα επιδράσει διαφορετικά στον καθένα. Μετά από 3 μέρες θα έχετε περισσότερη ενεργητικότητα από πριν. Εάν μερικές μέρες μετά την έναρξη της δίαιτας διαπιστώσετε αλλαγή στην λειτουργία του εντέρου σας, φάτε ένα φλιτζάνι φυτικές ίνες. Αν και μπορείτε να πιείτε καφέ σε αυτή την δίαιτα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν χρειάζεστε καφεΐνη μετά την 3 μέρα.
Απαγορεύονται 
Ψωμί, αλκοόλ, αεριούχο ποτό συμπεριλαμβανόμενου των διαιτητικών.
Πίνετε μόνον 
Νερό, τσάι χωρίς ζάχαρη, μαύρο καφέ, άγλυκο φρουτοχυμό, άγλυκο χυμό μούρων και άπαχο γάλα. Η σούπα μπορεί να τρώγεται οποτεδήποτε αισθανόσαστε πείνα. Φάτε όσο θέλετε. Να θυμάστε όσο περισσότερο τρώτε, τόσο περισσότερο χάνετε. Όχι τηγανητές τροφές ή ψωμί. Μπορείτε να φάτε ψητό ή στην σχάρα κοτόπουλο (χωρίς πέτσα), αντί για κρέας. Οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή είναι συμβατή με αυτή την δίαιτα. Ακολουθήστε την όσο διάστημα θέλετε και αισθανθείτε την διαφορά πνευματικά και σωματικά. Εάν το προτιμάτε μπορείτε να αντικαταστήσετε με ψάρι στη σχάρα το βοδινό μόνο κατά την μία από τις 2 μέρες που προβλέπεται βοδινό. Χρειάζεστε τις υψηλές πρωτεΐνες του βοδινού οπωσδήποτε τις υπόλοιπες ημέρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου