5 Ιουν 2015

Γεμιστές ντομάτες με τόνο

Stuffed tomatoes with tuna
Γεμιστές ντομάτες με τόνο
Υλικά
4-5 μεγάλες ντομάτες
2-3 κουταλιές άνηθος ψιλοκομμένος
150 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
Αλάτι
Πιπέρι
300 γραμμάρια τόνος σε νερό (κονσέρβα)
Πώς θα το φτιάξεις
Πλένουμε τον τόνο με τρεχούμενο νερό καλά.
Στραγγίζουμε τον τόνο και προσθέτουμε 2-3 κουταλιές λάδι και τον ανακατεύουμε με το γιαούρτι και τον άνηθο.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε. 
Πλένουμε τις ντομάτες, ανοίγουμε γύρω-γύρω με ένα κοφτερό μαχαίρι και βγάζουμε το καπάκι. 
Αδειάζουμε το εσωτερικό με προσοχή και τις αφήνουμε ανάποδα να στραγγίσουν. 
Γεμίζουμε τις ντομάτες με το μείγμα και κλείνουμε το καπάκι τους. 
Τις αφήνουμε λίγο στο ψυγείο πριν τις σερβίρουμε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου